چند مطلب خواندنی متفاوت

ساخت وبلاگ

چند مطلب خواندنی متفاوت

ماهات مانند شهریری

      سنگ های ایستاده ماهات کشور اندونزی،  درست مانند سنگ های ایستادهسایت باستانی شهر یری ایران هستند، باستان شناسان اندونزی نمی دانند، که این حدود 300 سنگ ایستاده را چه کسانی و در چه زمانی ایجاد کرده اند.  فقط با پیدا کردن چند استخوان انسان در زیر آنها،  و آزمایش با کربن 14 می گویند،  مربوط به حدود سه هزار سال پیش می باشد،  و هم چنین اظهار می دارند،  که اینها قدیمی ترین آثار انسان متمدن در اندونزی می باشد.  امید است جوانان باهوش متخصص ایرانی که در اندونزی هستند،  درباره این سنگ های ایستاده تحقیق کنند،  و در اینترنت منتشر نمایند.

      عکس سنگ های ایستاده ماهات اندونزی،  شماره های یک و 2 و 3 ، و عکس 4 انوش راوید در شهر یری،  عکس شماره 5645.  عکس های بیشتر شهر یری را در مقاله آن در اینجا ببینید.

 ارسی های زیبای ایران

      هنرهای تاریخی ایرانیان آنقدر زیاد است،  که هرگز نمی توان آنها را در یک کتاب یا وب جمع کرد و خواند،  یکی از این هنرها ارسی است، ارسی یا اورسی  پنجره های زیبایی است،  که دیدگاه بیرون را از درون خانه نشان می دهد،  اور بمعنی محل و جایگاه و شهر است،  که در تاریخ به نام و یا پسوند و پیشوند شهر های مختلف گفته شده است.  سی بمعنی دیدن است،  و امروزه در روستا های قدیمی ایران و افغانستان،  هنوز به دیدن سی می گویند،  سی توسط اقوام مهاجر از ایران به زبان های اروپایی رفته است  See،  سی دیدن آزاد است،  و سیر (سی + ر) یعنی دیدن جهت دار و مشخص.  شاید اورسی بمعنی دیدن اور شهر تاریخی باشد،  ارسی پنجره بزرگ کاخها بوده،  که در بلندای ارگ قرار داشته،  و از آنجا براحتی اور دیده می شده است.  قبلاً در رابطه با نام اور و یا روم با تمدن جیرفت نوشته ام.  با تحقیق و تحلیل در باره ارسی،  بخوبی متوجه خیلی از موضوعات پنهان تاریخ می شویم،  مانند اینکه پنجره نیز از اختراع های ایرانی ها بوده است.

   عکس یک ارسی،  ارسی های زیادی در خانه های تاریخی ایران بویژه در شهر یزد وجود دارد،  عکس شماره 4414.

پیکر های تاریخی را دریابید

      معدن‌ها و انفجارها و ترك بر پيكره‌ نقش رستم ــ  در چند هفته گذشته پاي کوه نقش رستم،  که آرامگاه چهار تن از پادشاهان هخامنشي در آن جاي گرفته،  ترك ژرفی ايجاد شده است.  برخي از بروز زمين ‌لرزه‌اي كوچك،  که به ايجاد اين شکاف انجاميده خبر مي‌دهند، اما برخي دوستداران ميراث فرهنگي بر اين ‌باورند، که استفاده از كاريزها (قنات‌ها) و آب‌ هاي زير زميني به اين ترك انجاميده ‌است.

      پيش از اين ترک‌ هايي در بدنه کوه نقش ‌رستم،  به ويژه در بخش آرامگاه خشايارشا ، ديده شده بود، که گفته مي ‌شود بر ميزان اين ترک‌ها افزوده شده‌ است.  اما بسياري از معادن پيرامون نیز مجوز هايي براي استخراج گرفته‌اند،  که انفجارها و لرزش هاي شدید ايجاد شده در اين معادن،  اين ترک‌ها را بزرگ‌تر کرده است.

      نفوذ آب در فصل زمستان به درون شکاف‌ها،  و سپس يخ زدن اين آب‌ها دلیل ديگري براي بزرگتر شدن آن‌ها است.گذاشتن حفاظ و سرپوش يکي از روش‌ هايي است،  که از سوي برخي کارشناسان ميراث،  براي نگهداري از اين سازه‌ ديرينه پيشنهاد شده است، ولي با اين همه مسوولان سازمان ميراث،  در اين زمينه هيچ گونه بررسي و يا تعيين اعتباري انجام نداده‌ اند.

      نقش رستم،  مجموعه‌ باستاني بسیار مهم در شهرستان مرودشت استان فارس ايران است،  که يادمان‌ هايي از ايلاميان، هخامنشيان و ساسانيان را در خود جاي داده ‌است.  آرامگاه چند تن از پادشاهان هخامنشي (داريوش بزرگ و خشايارشا)،  نقش ‌برجسته‌ هايي از رويداد هاي مهم روزگار ساسانيان (تاجگذاري اردشير پاپکان و پيروزي شاپور اول بر امپراتوران روم)،  بنايي معروف به کعبه‌ ‌زرتشت و نقش ‌برجسته‌ ويران ‌شده‌ اي از روزگار ايلاميان در آن، جاي دارد.

عکس ترک ها در سایت باستانی نقش رستم،  عکس شماره 5873 از اینترنت.

فهرست ایرانی است

      در ستون کناری،  لینک فهرست وبلاگ را قرار داده ام،  بسیاری می پندارند فهرست واژه ای عربی است،  در صورتیکه در زبان عربی ریشه یابی ندارد،  زیرا فهرست واژه ای ایرانی است.  فه اول فهمیدن به معنی آگاهی و رست به معنی رستن و روییدن است،  که در جمع می شود محل آگاه شدن رستن نوشته ها.  خود تاریخ زبان عربی ریشه در زبان کهن ایرانی دارد،  حتی آثار تاریخی مرکز کشور عربستان این موضوع را بوضوح می گوید.

   عکس بخشی از کتیبه ای که به مکعب الحمرا شهرت یافته است،  این اثر مهم تاریخی سه سال پیش در استان حائل کشور عربستان کشف شده است. این اثر با جمع دیگری از آثار باستانی تازه کشف شده آن کشور،  در نیمه دوم 2012 و نیمه اول 2013 در اروپا و آمریکا،  با نام جاده های عربستان بنمایش گذاشته شده،  می توانید از اینترنت اطلاعات بیشتر بدست آورید.  بنا به گفته کارشناسان و مسئولان عربستانی و غربی،  در این کتیبه آثار باستانی ایران و مد (ماد) بخوبی دیده می شود. عکس شماره 4638.

غار و مجسمه شاپور

   عکس غار و مجسمه شاپور،  عکس شماره 5689 ،  وزن مجسمه شاپور یکم حدود 25 تن است. مورخان اروپایی آثار باقیمانده در تنگ چوگان را محرّک غرور ملی ایرانیان و سند تمدن این ملت نوشته اند.  ....در زمان سلطنت محمد رضا شاه پهلوی، او فرمان به برپا ساختن مجسمه داد،  و بوسیله سرلشکر دکتر بهرام آریانا رئیس ستاد ارتش شاهنشاهی ایران،  به سرلشکر محمد تقی مجیدی فرمانده سپاه ابلاغ،  و پس از شش ماه تلاش شبانه روزی در ساعت هفده روز بیست و ششم بهمن ماه یکهزار و سیصد و سی و شش خورشیدی،  مجسمه بجای خویش استوار گشت. این تلاش تحت رهبری و نظارت مستقیم سرلشکر محمد تقی مجیدی فرمانده سپاه ۵ و توسط هفت نفر افسران و یکنفر غیرنظامی،  ۱ - سرگرد فنی احمد بیضائی، ۲ - سروان پیاده کریم خرقانی،  ۳ - ستوان یکم مهندس حسن بختیاری،  ۴ - ستوانیکم پیاده غلامعلی آیرملو، ۵ - ستوان دوم مهندس جواد عمادی ده حقی،  ۶ - ستوان دوم پیاده اصغر شکور،  ۷ - ستوانسوم پیاده مصطفی افراسیابی،  ۸ - غیر نظامی استاد موسی مختاری.  بالغ بر دویست نفر درجه دار و سرباز و افزارمند پادگان های شیراز و کازرون،  که نام آنها در دستور سپاه ۵ درج گردیده انجام پذیرفت.  علاوه از برپا کردن مجسمه،  تکمیل جاده اتومبیل رو از رودخانه شاپور تا ایستگاه اتومبیل،  و احداث راه سواره رو کوهستانی،  از ایستگاه اتومبیل تا پای دهانه غار،  و ساختن دویست و سی پله با سنگ تراشیده شده،  و نرده آهنی و ساختمان پیدار مسطحه،  با دیواره سنگی و پله های مربوطه در داخل غار نیز توسط افسران و افراد نامبرده بالا ساخته و پرداخته شده است.  ستاد سپاه ۵ بهمن ماه ۱۳۳۶»  نوشته هایی که ایتالیک شده‌اند،  مربوط به قسمت هایی از کتیبه هستند که بعداً تخریب شده‌ اند.

کوروش بزرگ در پاریس

   عکس سر درب یکی از موزه های خیابان شانزلیزه شهر پاریس کشور فرانسه،  که کاخ اکتشاف یا palais de decouvert است.  در آن سر درب بزرگترین پادشاهان جهان را گذاشته اند،  منجمله کوروش بزرگ با یک سرباز هخامنشی، و یک شیر دیده می شود،  عکس شماره 5693.

اوجاهورسنت پزشک مصری

      عکس مجسمهٔ اوجاهورسنت  Oudjahorresné ،  پزشک مصری که در سیستم هخامنشی هم صاحب نفوذ شد،  که در موزهٔ واتیکان نگهداری می‌شود،  عکس شناره 1483.  اوجاهورسنت از کمبوجیه به نیکی یاد کرده،  روایت های منفیِ هرودوت از کمبوجیه،  ناشی از تبلیغات معابد مصری بوده است.  بعضی ها هم میگویند داریوش میخواسته کمبوجیه رو خراب کند،  ولی من مدارک واقعی در این باره ندیدم،  مسئله دیگر که توجهم را جلب کرده "سن یا سنت" نام زنانه است.

سیاست با دروغ و دونگ های تاریخی

"اوباما در سازمان ملل:  ما به دنبال تغییر رژیم در ایران نیستیم"

   انوش راوید:  بفکر تغییر نیستید یا نمی توانید!،  چرا منت می گذارید که لطف می کنید،  بگویید نمی توانیم،  و گرنه یه کوتایی و انقلاب مخملی،  بمبارانی یا چیزی راه می انداختیم،  و پدر همه رو در می آوردیم.

عکس اوباما رئیس جمهور کشور ایلات متحده آمریکا،  عکس شماره 7161.

      دشمنان تاریخ ایران بدانید،  ملت ایران و جوانان با هوش ایران،  با دقت به تاریخ و تاریخ اجتماعی و سرنوشت خود می نگرند و تحلیل و تحقیق می کنند.

عکس صحنه هایی که دیگر وجود ندارند

      کوچ های عشایری در این 30 سال گذشته بسیار کم شدند و تغییرات اساسی کردند،  در این مدت کوتاه چند هزار سال تاریخ به ناگه دگرگون شد، عکس ها و فیلم هایی وجود دارند،  که دیگر نمونه عادی آنها را هرگز نخواهیم دید.  

عکس کاروان های کوچ عشایر با شتر،  عکس های 7024 و 7025.

 كليك كنيد:  تاریخ ایل و عشایر در ایران

كليك كنيد:  تاریخ هنر های رزمی در ایران

كليك كنيد:  تاریخ کاروان و ساربان در ایران

    توجه:  اگر وبلاگ به هر علت و اتفاق،  مسدود، حذف یا از دسترس خارج شد،  در جستجوها بنویسید:  وبلاگ انوش راوید،  یا،  فهرست مقالات انوش راوید،  سپس صفحه اول و یا جدید ترین لیست وبلاگ و عکسها و مطالب را بیابید.  از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبلاگم بهره می برم،  همچنین کپی برداری از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع،  آزاد و باعث خوشحالی من است.

    جنبش برداشت دروغها از تاریخ ایران:  حمله اسکندر مقدونی به ایران بزرگترین دروغ تاریخ،  حمله چنگیز مغول به ایران سومین دروغ بزرگ تاریخ،  و مقالات مهم مانند،  سنت گریزی و دانایی قرن 21،  و دروغ های تاریخ و حمله های عرب، مغول، تاتار،  و گفتمان تاریخ، و جدید ترین بررسی های تاریخی در وبلاگ:

http://ravid.ir    و   http://arq.ir


فروش انواع ساعت مچی ، لوازم آرایشی بهداشتی...
ما را در سایت فروش انواع ساعت مچی ، لوازم آرایشی بهداشتی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : morad koshtiii11677 بازدید : 91 تاريخ : شنبه 6 مهر 1392 ساعت: 19:45